Hnědá rýže je ideální potravinou zdravé výživy, je výživná a lehce stravitelná potravina.
Použití: Vhodná pro studenou i teplou kuchyni, doporučuje se jako příloha k masovým i...
Hnědá rýže je ideální potravinou zdravé výživy, je výživná a lehce stravitelná potravina.
Použití: Vhodná pro studenou i teplou kuchyni, doporučuje se jako příloha k masovým i...
Hnědá rýže je ideální potravinou zdravé výživy, je výživná a lehce stravitelná potravina.
Použití: Vhodná pro studenou i teplou kuchyni, doporučuje se jako příloha k masovým i zeleninovým pokrmům.
Základní příprava: připravíme si přísady v poměru 1: 2 (rýže: voda). Do vody přidáme sůl a přivedeme do varu. Rýži propláchneme, necháme okapat a za stálého míchání opečeme na oleji. Potom rýži zalijeme vařící osolenou vodou. Na mírném ohni vaříme pod pokličkou cca 35-40 minut. Potom odstavíme z plotny a necháme rýži 4-5 minut dojít.
Složení: rýže dlouhozrnná hnědá.
Polámané zrna: max 5%.
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1515Kj / 362kcal
Tuky: 2,7g (z toho nasycené: 0,5g)
Sacharidy: 72,8g
Vláknina: 3,4g
Bílkoviny: 7,5g
Sůl: 4,0mg
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Skladování: Skladujte na větraném, chladném místě.
Země původu: EU.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.